The Universe: Registration Form - The Universe

Jump to content

Registration Terms & Rules

In order to proceed, you must agree to the following:


Forum Terms & Rules

Posted Image

НЕЗНАН?ЕТО НА ПРАВ?ЛАТА НЕ В? ОСВОБОЖДАВА ОТ ОТГОВОРНОСТ!
Моля, прочетете ги, преди регистрация. При нарушения, следват наказания.


1.Правила за писане:
1.1 Всички мнения и постове трябва да бъдат на кирилица, когато пишете на български език.

1.2. Забранява се употребата на главни букви ( това се възприема като В?КАНЕ - ПОВ?ШЕН ТОН) или символи вместо букви ( например о - 0, а - @, т - 7, ч - 4, ш - 6, ъ - 1 и др.)

1.3. Забранява се цветното писане и форматирането с шрифт, освен в позволените теми! Позволено е използването на удебелен, наклонен и подчертан текст. Размерът на текста трябва да е стандартен.

2. Забранява се спама: "безсмислено постване"/"постване за бройка (мнения)", пускане на празни мнения или такива само с емотиконки, флууд и т.н. ! Чат, офтопици и мнения, които нямат нищо общо с темата също са спам!

2.1. Забранява се пускането на директни линкове (използвайте опцията за лейбъл)! Забранено е постването на връзки/материали с цел реклама! Забранени са линкове, банери, рекламиране на форуми, сайтове, организации, или частни лица, които не са одобрени от Админа на форума.

2.3. Забранени са всякакви цинизми, обиди, расизъм, сексуална насоченост или друг вид неприемливо съдържание на територията на този форум! Подобни постове ще се изтриват без предупреждение, а потребителите - наказвани!


3. Забраняват се двойните акаунти.Ако искате да си направите втори герой, свържете се с админа на форума, той ще прецени дали може или не може да създадете втория герой.

4. Авторски права:
4.1. Забранява се пускането на чужди и неавторизирани творби в раздела "Лично творчество"! Никакви кражби няма да се толерират!

4.2. Забранява се копирането и изнасянето на фен-преводите! Екипът на Book Club носи авторските права за превода и разпространяването му извън този форум е недопустимо!

4.3. Забранява се кражбата на идеи от настоящия форум. Формулировката на игра, начинът на представяне и изграденият свят са авторски. Дизайнът, всички описания, места, истории и други са авторски. The Universe е марка със защитени авторски права от Р. България. Всеки опит за кражба или взаимстване ще бъде престъпление и виновниците ще бъдат наказвани, съгласно Закона! Администраторите на този форум запазват правото си да отказват достъп на потребители, в случай че решат, че правата им са нарушени!

5. Забранени са спорове с екипа! Този сайт е създаден за забавление и това е единствената му цел. Въпреки че екипът ще се погрижи това да бъде едно приятно място за вас, се препоръчва да спазвате правилата, за да не се налагат наказания. Екипът на THE UNIVERSE запазва правото си да променя правилата без предупреждение.

ВАЖНО: Ако форумът ви зарежда бавно или имате проблеми с връзката, сайтът разполага с олекотена версия, която ще откриете на дъното на страницата. При въпроси, нужда от помощ и всичко останало, можете да се свържете със скайп rpuniverse, където ще се постараем да се погрижим за всеки един проблем.

Екипът ви пожелава приятни мигове на територията на The Universe. Дайте власт на въображението си!

Благодаря, че прочетохте правилата и моля, уважавайте труда ни! : )